اسپانیا پرتغال 12 روز – نوروز 1399

جزئیات تور

جزئیات تور

ترانسفر به فرودگاه
ترانسفر به هتل
ویزای توریستی
تور لیدر فارسی زبان
ترانسفر بین شهری
بلیط پرواز بین شهری
اقامت در هتل
وعده غذایی
گشت شهری
بیمه مسافرتی
  • دانلود پکیج تور اسپانیا پرتغال 12 روزه: مشاهده پکیج
  • خدمات تور: اقامت + صبحانه، خدمات ویزای شنگن، ترانسفرهای فرودگاهی و بین شهری (اتوبوس توریستی، قطار، کشتی) ، راهنمای مجرب کاملترین و متنوع ترین گشتها در شهرهای مقصد و بین مسیر برای تمام روزهای تور (اروپا گردی حر فه ای)، بیمه مسافرتی
    ویژگی های تور: اجرای تور بصورت هفتگی با حداقل یک مسافر، همراهی با مسافرین از ملیت های مختلف و آشنایی با فرهنگهای مختلف
    اروپا گردی کامل؛ بازدید از مکان ها و گذشتن از مسیرهایی که شناخت کاملی از اروپا به شما خواهد داد،
    برنامه تور و هتلها تا انتهای سال 2020 مشخص می باشد و امکان رزرو از هم اکنون وجود دارد. تنوع تورها بالای 200 مسیر هفتگی می باشد. لذا درخواست مسیر متفاوت امکانپذیر می باشد. به مبالغ فوق هزینه پرواز رفت و برگشت با کمترین نرخ در زمان سفر اضافه می شود ( ترکیش، قطری،امارت)، هزینه سفارت 85 یورو بعهده مسافر می باشد
    نرخ کودک 0 تا 2 سال 20 درصد مبلغ بزرگسال می باشد.

    نرخ پایه پرواز 6.990.000 تومان میباشد.

    ***اخذ دعوتنامه معتبر توریستی جهت صدور ویزای شنگن از معتبرترین کارگزار اروپا***

حمل و نقل

اسپانیا پرتغال  12 روزه

اسپانیا (2 شب مادرید،2 شب بارسلونا، 1 شب والنسیا، 2 شب گرانادا، 2 شب سویا)  پرتغال ( 2 شب لیسبون)

سه شنبه هر هفته


خدمات سفرنامه در یک نگاه

خدمات عمومی : ترانسفر به هتل  ، کلیه ترانسپورتهای شهری و بین شهری  با راهنمای محلی در هرکشور ، بیمه مسافرتی  و صبحانه بوفه در هتلها

تور کامل شهری در: گرانادا، پابلت، بارسلونا، مادرید، والنسیا، سویا، لیسبون

قایق: رود گوادالکوویور در سویا

ورودیه ها: قلعه Las Ventas در مادرید، صومعه پابلت در پابلت، آپل اسپانیول در بارسلونا، کاخ الحمبرا در گرانادا ، موزه Caravel در La Rabida ، Chapel of Bones در ایورا

قطار: Montserrat در مونتسرات، Caravaca در د لا کروز


اسامی هتلهای محل اقامت در هر کشور

MADRID SPAIN : PRAGA**** , NOVOTEL CAMPO DE LAS NACIONES**** , NOVOTEL PUENTE LA PAZ**** , CLARIDGE**** , NH VENTAS**** , MELIA AVENIDA AMERICA**** , SILKEN PUERTA MADRID**** , WEARE CHAMARTIN**** , ELBA ****اMADRID ALCALA

****BARCELONA SPAIN :  HOTEL PORTA FIRA**** , SALLES AEROPORT GIRONA

***GRANADA SPAIN: NOVOTEL ST JOAN DESPI****, HOTEL PORTA FIRA****, CITY PARK SANT JUST

SEVILLA SPAIN: NOVOTEL MARQUES NERVION****, SILKEN AL-ANDALUS PALACE SEVILLA****, RIBERA DE TRIANA

****,****اHILTON GARDEN INN SEVILLA****, ILUNION ALCORA SEVILLA

****VALENCIA SPAIN: SERCOTEL SOROLLA****, EUROSTARS REY DON JAIME****, SERCOTEL ACTEON VALENCIA

LISBON PORTUGAL: VILA GALE OPERA****, HOTEL VIP GRAND LISBOA HOTEL SPA*****, ROMA LISBOA***, VIP

***اEXECUTIVE ENTRECAMPOS HOTEL CONFERENCE****, HOLIDAY INN EXPRESS PLAZA SALDANHA

  • مادرید


    • مادرید پایتخت پرشور اسپانیاست و شهر تاریخ و موسیقی و فوتبال.…

    • ادامه مطلب
  • بارسلونا


    • پایتخت کاتالونیا ، بندر مدیترانه ، میزبان المپیک ، مکان ملاقات…

    • ادامه مطلب
  • والنسیا


    • والنسیا (به اسپانیایی: Valencia) یا بالنسیا (به کاتالان: València) مرکز بخش خودمختار والنسیا و با جمعیت ۸۰۹٫۰۰۰ نفر سومین شهر…

    • ادامه مطلب
  • گرانادا


    • گرانادا یکی از مرواریدهای اسپانیا با تاریخ جذاب و زیبایی خارق…

    • ادامه مطلب
  • سویا


    • سویا، پایتخت هنری، فرهنگی و اقتصادی جنوب اسپانیا است. این شهر پر از…

    • ادامه مطلب
  • لیسبون


    • لیسبون پایتخت و بزرگترین شهر کشور پرتغال است. این شهر در…

    • ادامه مطلب

شرایط دریافت ویزای پرتغال

انواع ویزای مالزی
کشور مالزی انواع زیادی از ویزا را صادر می کند از جمله:
ويزای ورودی يكنفره، ويزای بازديد (توريستی – گردشگری)، ويزای ترانزيت(عبوری)، ويزای كار و تجارت، ويزای ورودی چندگانه، ويزای كار موقتی، ويزای كار، ويزای اشتغال (ويزا حرفه ای)، ويزای همراه، ويزای دانشجويی، ويزای همسر
 اجازه ورود (Entry Permit)
(EP) يك مجوز كه برای افراد خارجی كه جزء شهروندان مالايی محسوب نمی شوند، جهت اقامت در مالزی صادر می شود. اين مجوز فقط برای اقامت صادر می شود و افراد متقاضی نمی توانند از اين ويزا برای هر نوع استخدام و يا اهداف ديگر استفاده كنند.
شرايط لازم برای صدور ويزا توریستی:
ویزای توریستی برای کسانی است که می خواهند به طور توریستی و تفریحی به مالزی سفر کنند، قبلا مدت این ویزا برای ایرانیان 3 ماه بود اما از ابتدای اکتبر سال 2013 میلادی، مدت ویزای توریستی برای ایرانیان به 2 هفته تغییر یافته است. ایرانیان برای ویزای توریستی نیاز به مراجعه به سفارت نداشته و در زمان ورود به فرودگاه مالزی، مهری در پاسپورتشان زده خواهد شد، که این مهر به منزله اجازه ورود به مالزی می باشد.
ویزای 15 روزه توریستی
این ویزا برای گذرنامه ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می شود و نیاز به مراجعه به سفارت نمی باشد. در این نوع ویزا مسافرین باید موارد ذیل را رعایت فرمایند :
بلیط رفت و برگشت
حداقل 6 ماه از اعتبار گذرنامه باقیمانده باشد.
هر نفر به اندازه کافی پول به همراه داشته باشد.
اگر خروج مسافر از کشور مالزی به کشور دیگری می باشد ویزای آن کشور نیز حتما داشته باشد.
مدت زمان ویزا: 14 روز
هزینه: ندارد

***شرایط دریافت ویزای دو ماهه مالزی***
افراد علاقه مند به تحصیل در مالزی که پذیرش دانشگاهی خود را دریافت کرده‌اند، متقاضیان کار یا افرادی که از طریق طرح “مالزی – خانه دوم” قصد سفر به مالزی و دریافت ویزای بلند مدت دارند باید ابتدا از سفارت مالزی در ایران “ویزای دوماهه” دریافت کنند.
این ویزا سه ماه اعتبار دارد و از زمانی که شخص وارد مالزی می‌شود به مدت دو ماه می‌تواند با استفاده از این ویزا در این کشور اقامت داشته باشد تا ویزای اصلی خود را (ویزای دانشجویی، کار، اقامت 10 ساله) دریافت کند.
مدارک لازم برای دریافت ویزای دوماهه برای دانشجویان
اصل و کپی پذیرش دانشگاه (دانشجویان ترم اول) یا اصل نامه اشتغال به تحصیل
اصل و کپی نامه اداره مهاجرت
تکمیل فرم سفارت
اصل و کپی صفحه اول پاسپورت
کپی بلیط (رفت) یا رزرو بلیط
یک قطعه عکس 3.4 جدید و رنگی
گواهی بانکی به نام شخص متقاضی
 مدارک لازم برای دریافت ویزای دوماهه برای افراد شاغل در مالزی
اصل و کپی نامه دعوت به کار یا نامه اشتغال به کار و کپی اساسنامه یا نامه ثبت شرکت مربوطه
اصل و کپی نامه اداره مهاجرت
اصل و کپی صفحه اول پاسپورت
کپی بلیط (رفت) یا رزرو هتل
یک قطعه عکس 4*3 جدید و رنگی
مدت ویزا : 2 ماه
هزینه : 160000 ریال
نکته : ویزای تحصیلی و ویزای کار به هیچ عنوان صادر نمیشود و متقاضیانی که با پذیرش دانشگاهی اقدام می کنند باید توجه داشته باشند که این ویزای دو ماهه در مالزی توسط دانشگاه تبدیل به ویزای تحصیلی می شود. ویزای کار نیز توسط کارفرما در مالزی و اخذ صدور مجوز کار برای متقاضی در خود مالزی و توسط اداره مهاجرت مالزی تبدیل به ویزای کار میشود.

***ویزای دانشجویی مالزی***
این نوع ویزا مختص کسانی می باشد که میخواهند در دانشگاههای دولتی و خصوصی و کالج های زبان انگلیسی در مالزی ادامه تحصیل بدهند .
طبق قوانین و مقررات دولت و اداره مهاجرت کشور مالزی، همه دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاهها و کالج های زبان مالزی را دارند، باید ابتدا ویزای تحصیلی مربوط به دانشگاه و کالج مورد نظرشان را بگیرند و بعد به مالزی سفر کنند .
مراحل اخذ ویزای دانشجویی مالزی: برای گرفتن ویزای دانشجویی مالزی تا لحظه رسیدن به مالزی، باید 4 مرحله را پشت سر بگذارید.
مرحله اول: گرفتن پذیرش از دانشگاه و یا کالج مورد نظر
مرحله دوم: گرفتن VDR Approval Letter از دانشگاه و کالجی که پذیرش گرفته اید.
مدارک مورد نیاز برای گرفتن VDR:
پر کردن فرم درخواست
تصویر همه صفحات پاسپورت
دو قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی
کپی نامه پذیرش که از دانشگاه
کپی مدارک تحصیلی و ریز نمرات
گزارش مربوط به آزمایشات پزشکی
هزینه مربوط به نامه تائیدیه

از روزی که برای VDR اقدام می کنید، تقریبا 6 هفته زمان میبرد تا این نامه آماده شود.
مرحله سوم: مراجعه به سفارت مالزی در تهران و اقدام برای گرفتن Single Entry Visa یا همان سوشیال ویزا

فراموش نکنید که نامه VDR کلا 90 روز اعتبار داره و شما توی این فاصله 90 روزه باید حتما به سفارت مالزی در تهران مراجعه کنید.
بعد از اینکه این مدارک را به سفارت مالزی در تهران ارائه دادید، تقریبا 5 روز الی 10 روز تا آماده شدن ویزا زمان لازم است و بعد از این مدت می توانید از سفارت مالزی در تهران ویزای خود را تحویل بگیرید و به مالزی سفر کنید.
مرحله چهارم: ثبت نام نهایی در دانشگاه به عنوان دانشجو و درخواست ویزای دانشجویی و ثبت در پاسپورت

بعد از اینکه به مالزی رسیدید، باید در اولین فرصت به دانشگاه مراجعه کرده و مراحل نهایی ثبت نام، پرداخت شهریه دانشگاه و هزینه بیمه دانشجویی را پرداخت کرده، سپس روز بعد یا همان روز، اصل پاسپورت و مدارک مورد نیاز را تحویل قسمت مربوط به ویزا در دانشگاه دهید که دانشگاه این مدارک را به اداره مهاجرت ارسال کند. در این مرحله در پاسپورت شما ویزای دانشجویی زده خواهد شد.
 
مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای دانشجویی زمانی که به مالزی می رسید:
اصل پاسپورت و کپی همه صفحات آن
نامه ثبت نام نهایی در دانشگاه
فرمهای معاینات پزشکی
رسید بیمه دانشجویی
دو قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی
هزینه نهایی ویزای دانشجویی – این هزینه هم بسته به نوع دانشگاه متفاوت هست ، بین 100 الی 1500 رینگیت

این مدارک را تحویل دانشگاه می دهید، و خود دانشگاه مدارک را به اداره مهاجرت مالزی می فرستند و ویزای دانشجویی (Student Pass) با یک سال اعتبار برای شما صادر می شود.

ویزای همراه: ویزای همراه در انگلیسی با واژه Dependant Pass شناخته می شود. این ویزا مخصوص همراهان دانشجو می‌باشد، البته همراهانی که نمی‌خواهند در مالزی تحصیل کنند و فقط به عنوان همراه می‌خواهند در کنار دانشجو باشند. این ویزا را فقط به همسر، پدر و مادر، و فرزندان زیر 18 سال دانشجویان در حال تحصیل در مالزی می‌دهند. بعد از اینکه ویزای دانشجویی شما آماده شد، می‌توانید برای همراهان خود هم درخواست ویزا بدهید.
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای همراه:
تصویر همه صفحات پاسپورت دانشجو و همراهان
چهار قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی
نامه ثبت نام نهایی دانشجو در دانشگاه
اصل پاسپورت دانشجو و همراهان
نامه نسبیت
فرمهای مخصوص درخواست ویزای همراه
هزینه درخواست صدور ویزا همراه – تقریبا 650 رینگیت

***ویزای کار در مالزی***
همانطور که از نامش پیداست، این ویزا برای کسانی است که می‌خواهند برای کار به مالزی سفر کنند. در این صورت شما ابتدا کار را پیدا می‌کنید و بعد خود کارفرما برای شما ویزا می‌گیرد و شما می توانید به مالزی سفر کنید. مدت این ویزا بسته به جایی داره که شما کار پیدا کردید از 6 ماه تا 5 سال است.