اخذ ویزای اسپانیا

اسپانیا سرزمین هزار افسانه است و برای کشف هر یک از این افسانه‌ها باید از تک‌تک جاهای دیدنی اسپانیا بازدید کرد. به عبارت دیگر، اسپانیا یکی از جذاب‌ترین و زیباترین کشورهای اروپایی است که گردشگران بسیاری را از سراسر جهان جذب می‌کند.

اسپانیا یکی از کشورهای اروپایی است که عضو پیمان شینگن است. بنابراین، ضرورت دارد تا گردشگرانی که قصد سفر به اسپانیا را دارند، پیش از سفر به آنجا از طریق سفارت این کشور در تهران برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنند.

برای دریافت ویزای اسپانیا، بهتر است که به صورت تور گروهی اقدام کنید. جواب دهی ویزای اسپانیا ۲۱ روز کاری به طول می‌انجامد. گردش حساب، تمکن مالی، تاریخچه سفری و سند ملکی از شرایط اخذ ویزای اسپانیا می‌باشد. اگر قصد سفر به اسپانیا دارید، یا به صورت تور گروهی اقدام کنید و یا از یک کشور شینگن دیگر اقدام به گرفتن ویزا کنید که با آن اجازه سفر به اسپانیا را داشته باشید.

برای گرفتن ویزای اسپانیا می‌توانید به صورت انفرادی هم اقدام کنید. اما با توجه به تجارب کارشناسان چهارفصل به شما می‌گوییم که درخواست ویزای انفرادی اسپانیا رد می‌شود. منظور از اقدام به صورت تور گروهی، اقدام خانوادگی و یا گروهی نیست. منظور از تور گروهی آن است که از سوی یک آژانس هواپیمایی و یا کارگزاران تور اسپانیا اقدام کنید.

   انواع ویزای اسپانیا

    • ویزای توریستی یا گردشگری (شینگن):  به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد اقامت کوتاه‌ مدت در اسپانیا به منظور تفریح یا بازدید را داشته باشند. ویزای توریستی اسپانیا برای مدت مشخصی صادر می‌شود و به مسافر اجازه‌ کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان ویزا را نمی‌دهد.

    • ویزای ترانزیت فرودگاهی
    • ویزای اقامت بلند مدت برای تحصیل و کار

   شرایط اخذ ویزای اسپانیا

با توجه به این که اکثر دارندگان ایرانی ویزای شینگن در کشور‌های این حوزه اقدام به پناهندگی می‌کنند، کشور اسپانیا شرایط سختی را برای اعطای ویزا در نظر گرفته است.

برای دریافت ویزای شینگن اسپانیا باید شرایط زیر را داشته باشید:
۱. اقدام به صورت تور گروهی: از طریق یک آژانس و یا کارگزار تور اسپانیا برای اخذ ویزای این کشور اقدام کنید. اقدام انفرادی شما به دلیل عدم اعتماد به بازگشت به ایران از سوی افسران ویزا ریجکت می‌شود.

۲. گردش حساب و تمکن مالی: منظور از گردش حساب، مبالغی که به حساب شما واریز و یا برداشت می‌شود نیست. منظور از گردش حساب تعداد تراکنشات ۳ ماهه اخیر می‌باشد و میزان مبالغ اصلا ملاک نیست. تمکن مالی نیز، بهتر است برای هر نفر حدود ۱۰۰ میلیون تومان باشد.

۳. تاریخچه سفری متقاضی: بهتر است برای گرفتن ویزای اسپانیا، حداقل چند سفر به کشور‌های آسیایی و یا کشور‌های خارجی داشته باشید. تاریخچه سفری شما به افسران ویزا ثابت می‌کند که شما با اهداف توریستی به اسپانیا وارد می‌شوید.

   مدارک ویزای اسپانیا

مدارک ویزای اسپانیا باید به زبان اسپانیایی ترجمه شود و ترجمه آن حدودا یک ماه زمان می‌برد. نیازی به گرفتن تائیدیه از سوی وزارت امور خارجه و دادگستری برای مدارک اسپانیا نیست و همان مهر دارالترجمه کفایت می‌کند.

    •  فرم درخواست ویزای اسپانیا
    •  دو قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵
    •  پاسپورت فعلی متقاضی و کلیه پاسپورت‌های قبلی ایشان
    •  رزرو بلیط رفت و برگشت و برنامه سفری
    •  واچر هتل و یا مدارک مربوط به مکان اقامت در اسپانیا
    •  تمکن مالی و گردش حساب
    • سند ملکی
    •  رسید پرداخت هزینه ویزا (بسته به نوع ویزا متفاوت است)
    •  اصل و ترجمه شناسنامه و کارت متقاضی
    •  اصل و ترجمه سند ازدواج متقاضی
    •  دعوت نامه (در صورت وجود)

   هزینه صدور ویزا

هزینه صدور ویزای توریستی اسپانیا ۶۰ یورو به ازای هر بزرگسال و ۳۵ یورو برای کودکان شش تا دوازده سال است که در زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت توسط متقاضی پرداخت می‌شود. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک است و در هیچ حالتی عودت داده نمی‌شود.

   دارالترجمه های مورد تائیدیه سفارت اسپانیا

در صورتی که مدارک ویزای اسپانیا فقط توسط این دارالترجمه ها ترجمه شود، مورد تائید سفارت این کشور می‌باشد.

۱. دارالترجمه نوبهار:
آدرس: تهران، خیابان شهید دکتر بهشتی، بعد از چهارراه اندیشه، پلاک ۴۷ واحد ۴
تلفن: ۰۲۱۸۸۷۶۳۸۴۱
۲. دارالترجمه ارکید:
آدرس: خیابان آزادی، روبروی ساختمان وزارت کار، خیابان آذربایجان، پلاک ۹۵۷، طبقه ۴
تلفن: ۰۲۱۶۶۸۶۳۸۲۴
۳. دارالترجمه نمونه:
آدرس: خیابان ولی عصر، نرسیده به میرداماد، خیابان افشار، ساختمان آبشار، طبقه ۲، واحد ۸
تلفن: ۰۲۱۸۸۳۰۷۵۲۹
۴. دارالترجمه کتیبه:
آدرس: جردن، بالاتر از ناهید شرقی، بن بست شاهرخی، ساختمان شاهرخ، طبقه ۳، واحد ۳۰۳
تلفن: ۰۲۱۲۲۰۴۳۱۶۴

   زمان لازم برای صدور ویزا

متقاضیان می‌توانند تا ۹۰ روز قبل از تاریخ سفر خود درخواست ویزا نمایند. برای جلوگیری از مشکلات ناشی از تاخیر در روند پردازش، تمامی درخواست‌های ویزا باید حداقل ۲۱ روز کاری قبل از تاریخ سفر (حداقل زمان لازم برای پردازش مدارک) ارائه شود.

   نکته‌ها:

۱) در زمان مصاحبه یک کپی از کلیه مدارک را به همراه داشته باشید، زیرا اصل مدارک بعد از مطابقت به شما عودت داده شده و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت اسپانیا باقی می‌ماند.

۲) کلیه‌ مدارک فارسی باید دارای ترجمه رسمی باشند.

۳) در صورت عدم پذیرش مدارک ارائه شده عودت نخواهد شد.

۴)‌ به دلیل تعداد بالای متقاضیان در ماه‌های تابستان و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشد. از این رو، بهتر است برای تعیین تاریخ سفر، این موارد لحاظ شوند.

   سفارت اسپانیا در ایران

نشانی: دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰
تلفن: ۲۲۵۶۸۶۸۱ (۰۲۱)
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۸ صبح تا ۱۴:۳۰ بعد از ظهر
وب‌سایت سفارت: www.exteriores.gob.es